okładka zastępcza

Poradnik mikrobiologa w przemyśle fermentacyjnym i owocowo-warzywnym : praca zbiorowa

Czyż, Kazimiera, Wojcieszak, Paweł Redakcja.

Rok wydania: 1958.

Mikrobiologia przemysłowa, Przemysł rolno-spożywczy, Podręcznik

Autor
Czyż, Kazimiera
Wojcieszak, Paweł Redakcja.
Tytuł
Poradnik mikrobiologa w przemyśle fermentacyjnym i owocowo-warzywnym : praca zbiorowa
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Rok wydania
1958.
Objętość
414, [2] s., [1] k. tabl. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
663/664:576.8+016
Informacje dodatkowe
Bibliogr.
Dla personelu fabrycznych laboratoriów mikrobiologicznych, personelu inżynieryjno-technicznego, studentów wyższych uczelni oraz uczniów techników przemysłu fermentacyjnego i spożywczego.
Hasła przedmiotowe
Mikrobiologia przemysłowa
Przemysł rolno-spożywczy
Podręcznik
080
%a 663/664:576.8+016
245
%a Poradnik mikrobiologa w przemyśle fermentacyjnym i owocowo-warzywnym : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, %c 1958.
300
%a 414, [2] s., [1] k. tabl. : %b il. ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr.
521
%a Dla personelu fabrycznych laboratoriów mikrobiologicznych, personelu inżynieryjno-technicznego, studentów wyższych uczelni oraz uczniów techników przemysłu fermentacyjnego i spożywczego.
650
%a Mikrobiologia przemysłowa
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
655
%a Podręcznik
700
%a Czyż, Kazimiera
700
%a Wojcieszak, Paweł %e Redakcja.